Till:                                                                                  Från:

Förvaltningsrätten i Uppsala                       Hassan Baygan

                                                                                       Djäkneg15-110

                                                                                       754 23- Uppsala

 

 

 

                                                                 2012-02-06

 

Angående: Mål nr. 4533-11 Enhet 1

 

SÄPO erbjud mig 5 000 000 kronor

 

 

Här med bifogar jag min senaste 8 sidor artikel.  Som vanligt skrev jag på persiska, om ni vill ni kan översätta den till Svenska.

 

Artikeln handlar om flera saker men det mesta är de Iranier som jobbar för SÄPO och den 5 000 000: - som SÄPO erbjudit mig i sommaren 2011.

 

Jag har förklarat i filosofisk metod att när en människa säljer sig så här för pengar eller på grund av rädsla, då måste i första steg ljuger och dölja det att han blev köpt och jobbar som spioner, sedan måste sviker folk, sälja människor o.s.v. där efter han blir 100 % psykisk sjuk och den sjukdomen påverkar kroppen och personen blir fysik sjuk också och på slutet kan vara själv mord.

 

Jag skrev att jag inte är någon person för att köpa och sviker mänskligheten.

Jag föredrar att blir mördad än att sviker folk, sälja människor och kanske p.g.a. det som jag gör folk drabbas i problem och blir mördad.

 

Jag förklarade hur i första steg SÄPO försökte krossa mig med arbetslösheten och dåligt ekonomi och terrorisera min personlighet och på andra steg var den här 5 000 000: - erbjudanden och det 3de steget kan vara bara att döda mig.

Därför SÄPO är ansvar för mitt liv.

 

Där i artikeln finns mycket mer som överraskar läsarna om den verkligheten som finns bakom tystnaden (om massor med saker) i Sverige och västvärlden, och hur sionister och fri myrorna styr dessa länder och folk är bara deras slav.

 

 

 

 

Hassan Baygan

 

 

Kopia: Massmedia, FN och mycket mer