Uppsala 2010 11 09

 

 

 

       Till:                                                                                      Från:

       Sveriges underrättelsetjänst och                                           Hassan Baygan

       Rina Stålstedt, Polismyndigheten                                         Djäkneg15-110

       Uppsala, Sverige                                                                  754 23 Uppsala

 

 

Angående:

 

Omhändertagande av mina vapen, samt tortyr och förtryck som SÄPO utsätter mig för i Sverige.

 

Allt detta gör SÄPO därför att det inte finns en riktig frihet och yttrandefrihet i Sverige.

En del människor med mycket makt i Sverige och som styr landet tycker inte om vad jag skriver. Ändå skriver jag om, och riskerar samtidigt mitt liv, sånt som är mänskligt och bra för Sverige och hela världen.

 

Det är många år som SÄPO pressat mig (och även många andra i Sverige) utan att märks i samhället. SÄPO senaste förtryck av mig var att pressa min förra läkare (Fernandez) och genom detta hämtade polisen mina lagliga vapen.

Jag bifogar en del brev och undviker därför att skriva samma sak igen.

De punkter som jag vill tillägga i detta brev är:

1-   Det är många år som jag gått till läkare därför att jag anklagade SÄPO för psykisk tortyr. Det var för några år sedan en okunnig läkare skrev att jag har vanföreställningssyndrom och från 2 år sedan var jag hos läkaren Fernandez och han fortsatte skriva samma sak. Frågan är varför ni inte reagerade genom att omhänderta mina vapen under alla dessa år? Under dessa år har jag sagt till alla mina läkare att jag har vapen, fram till dess att Fernandez sa att någon av mina s.k. nära vänner anmält detta.

2-    I min närhet var det bara en person som sett och visste vad min läkare Fernandez skrivit (Vanföreställning) i mitt medicinska underlag till FK, det är professor Massoud Kamali. Senare besökte jag Fernandez och sade till honom att den som skvallrat endast  kan ha varit Massoud Kamali, då han inte förnekade detta. Även efter den 29:e okt. 2010 träffade jag Fernandez, på Stora Torget, då vi pratade om att Massoud Kamali måste ha varit den person som skvallrat.

3-   För några månader sedan, i min lägenhet, sade Massoud Kamali att ”så länge jag är med Hassan kommer ingen att störa honom”. Den gången diskuterade jag inte detta med honom, men jag tog det som en öppet och diplomatiskt hot. Jag misstänkte att det betydde att han har samarbete med några och så länge han är i mitt liv och några genom honom har kontroll på mig, är det ok för dem, men om jag slutar att ha kontakt honom (dem), blir det  problem för mig.

4-   Därför vill jag fråga er (SÄPO) om ni har skickat honom in i mitt liv för att kontrollera mig? Det är solklart att alla länder har säkerhetspolis. Man säger att ”ett land utan säkerhetspolis är inget land”. Jag godtar att alla länder har rätt att ha säkerhetspolis, vilka upprätthåller kontroll i landet, men vad SÄPO i Sverige gör är någonting annat.  I västvärlden är alla politiska organisationer som är utanför makthavaren organisationer med full kontroll och med säkerhetspoliser från första steget och de använder även deras spioner i detta. Här i Sverige finns olika taktiker, bl a skapar de arbetslösa och fattiga, för att tvinga dem att be underrättelsetjänsten om hjälp, speciellt invandrare. Sverige använder också den gamla metoden, som brukade användas i f.d. Sovjet, det betyder att räkna kritiker som psykisk sjuka och i behov av medicin. Att SÄPO skickar någon in i någon annan persons liv som en vän, är 100 % sjukt. Hur ska man kunna lita på sina vänner på det sättet? Men i mitt fall tar SÄPO fel, därför att jag inte är en vanlig politiker, utan en riktig filosof och jag kommer aldrig att misstänka riktiga vänner och människor. Angående Massoud Kamali har jag aldrig accepterat honom som riktig vän i mitt liv. Därför sade jag direkt, när jag skulle avbryta kontakten med honom och några andra runt omkring honom: ”I alla dessa år (nästan 4 år) har jag aldrig känt er som mina vänner.” Jag litade aldrig på honom och därför berättade jag aldrig om mina saker för honom.

 

 

Jag har skrivit många artiklar som finns på min hemsida och i dessa artiklar skriver jag bl a  om hur sionister har stor makt över västvärlden bl a Sverige. Sionister sitter med säkerhetspoliser i dessa länder och även har kontroll över säkerhetspoliser i dessa länder. All information som sionister samlar från dessa länder skickas till Israel, därför är MUSAD  starkare än CIA, Intelligent service och alla andra i västvärlden säkerhetspolis. Som jag har beskrivit det är en av anledningarna att sionister vill ha ett land som Israel just för att kunna samla all denna information och på det sättet (och en del andra saker som jag har skrivit i mina artiklar) kunna kontrollera andra länder. Det är därför jag kallar dessa länder, bl a Sverige, för ”koloniländer”. Detta är farligt för dem som vill kolonisera andra länder. Därför jag blev överfallen av MUSAD varefter jag polisanmälde Israel och MUSAD tre gånger hos Uppsalapolisen.

 

Nu är jag helt säkert otvivelaktig om att om någonting händer mig så är det Israel och MUSAD som ligger bakom det och även Sverige ansvarar för det och måste försvara mitt liv.

Jag riskerar mitt liv för att Sverige och andra länder i västvärlden ska bli fria och självständiga länder och därför är Sverige och alla dessa länder är skyldiga mig beskydd.

 

 

Andra argument:

 

Om jag var för sjuk för att inneha lagliga vapen, varför fick jag då inte sjukersättning?

Om jag var frisk, varför fick jag då inte ett riktigt och passande jobb?

Allt SÄPO har gjort är under frågetecken.

Det är ni, SÄPO, som måste svara på alla frågor angående ert förtryck, nedvärdering, tortyr, hindrande av yttrandefrihet o s v gällande folk i samhället. Detta förtryck drabbar bara ”vanligt folk”, men inte rika och de som organiserat sig i vissa organisationer (Frimurarna, Bilderberggruppen etc) och som styr landet. Det är dem som bestämmer över regeringen och SÄPO i verkligheten och genom SÄPO är det dem som förtrycker mig.

SÄPO har mycket folk som är medlemmar i dessa grupper och som inte jobbar på riktigt för landet, utan för dessa grupper.

Här i Sverige är regeringen tjänsteman åt rika och jobbar för dessa organisationer, men inte för folk. Därför är Sverige inte ett fritt land, utan ett ”koloniland”, och i ett ”koloniland” finns det ingen frihet och därför ingen demokrati heller. Så vad SÄPO gör mot mig och alla andra är typiskt för sådana länder.

 

 

Jag kräver att:

 

1-    SÄPO ska upphöra med all förtryck, tortyr, nedvärdering, trakassering o s v av mig.

2-    De lämnar tillbaks mina vapen.

3-  SÄPO och polisen skriftligt ber mig om ursäkt.

4-   Jag får ett passande jobb i Sverige.

 

 

Ett känt uttryck:

 

”Den högsta nivån av klokhet är galenskap.”

 

Detta uttryck betyder att när en person är FÖR KLOK, då förstår inte andra människor honom och kallar honom därför galen. Det var därför alla profeterna och de mest kloka människorna kallades för ”galna” i början.

 

 

 

Kopia till:

 

FN

 

Human Rights

 

Amnesty International

 

Massmedia i hela världen

 

Alla som bryr sig,

Samt många andra

 

 

                                                                                                            

 

 

 

                                                                                                  Hassan Baygan

                                                

                                                                                                  Djäkneg15-110

                                                                                                  754 23 Uppsala

                                                                                                  Sverige